MALATYA / YEŞİLYURT - ŞEHİT YÜZBAŞI HAKKI AKYÜZ ORTAOKULU

ŞEHİT YÜZBAŞI HAKKI AKYÜZ ORTAOKULU

Adres
KAYNARCA MAH. KAYISIKENT KÜME EVLERİ 24 DERSLİKLİ ORTAOKULU SİTESİ ŞEHİT YÜZBAŞI HAKKI AKYÜZ NO: 5 YEŞİLYURT / MALATYA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
Ders başlama:08.30 Ders Bitiş :15.20
Ulaşım
melekbaba münübüsleri 7 dakikada bir ve belediye otobüsleri ilede 20 dakikada bir yapılmaktadır
KAYNARCA MAH. KAYISIKENT KÜME EVLERİ NO: 5 YEŞİLYURT / MALATYA